Caffe Borbone® RED Nespresso компатибилни Капсули 50/1 699.00 ден (со ДДВ)
Опис

RED мешавина: одлучувачка и кремаста

Капсулите компатибилни со Respresso Red Blend можете да уживате во кафе со силен и одлучувачки карактер, кој е со чиста енергија по вкус.

Подарете му на вашето непце интензивно задоволство и изберете кремасто еспресо со вкусен упорен вкус, невозможно да се заборави.

Компатибилни со домашните машини на Неспресо Пакет од 50 капсули