Legal

Рефундација на средства

Во случај на враќање на производите, купувачот е должен да укаже на оправдана рекламација на моб: +389 75 730 024 или преку e-mail: [email protected]

Купувачот има право на рекламација во следниве случаеви:

-испорака на производи кои не се нарачани;
-испорака на производи на кои им е истечен рокот на употреба.

ДЕНМАК ДЕНИС ДОО не обезбедува гаранција или враќање на производи и/или парични средства за производи кои не се купени од нашата веб страница.

Дома Продавница Кошничка Профил
Main Menu
Кошничка(0)

Нема додадени производи во кошничката. Нема додадени производи во кошничката.