• БЕСПЛАТНА достава за нарачки над 1500 МКД.

    Скопје: Доставата се врши во наредните 1 до 5 работини дена од денот на креирање на порачката.

    Останати градови: Доставата се врши во наредните 1-5 работни дена од денот на креирање на порачката.При кој што нарачката ќе ви биде пратена преку карго со плаќање на достава од ваша страна.

    Достава се врши секој работен ден од понеделник до петок 8:00-16:30 часот (освен во празници и неработни денови) до вашиот дом или на вашето работно место, изборот е ваш. Доставата се врши до пред самиот станбен/деловен објект.

    Доколку нарачката е направена во Петок после 16:00,Сабота,Недела, нарачката секогаш ќе биде доставена во Понеделник.

Дома Продавница Кошничка Профил
Кошничка(0)

Нема додадени производи во кошничката. Нема додадени производи во кошничката.