Illy® Y3.3 iperEspresso® Espresso Machine – BLUE 5,990.00 ден Save:2,005.00 ден(25%) (со ДДВ)
Опис

Почувствувајте мек вкус на еспресо или богата шолја кафе, подготвена од оваа елегантна, компактна и мимималистичка машина за iperEspresso капсули и кафе. Одличен додаток на секоја кујна.
За повеќе информации посетете ја оваа страна