Lavazza® CREMA LUNGO – LAVAZZA BLUE® 100/1 1,890.00 ден (со ДДВ)
Опис

100% Арабика со слатка, миризлива арома, направена од најквалитетно бразилско и индиско кафе.

Компатибилен со домашните машини на LAVAZZA BLUE Пакет од 100 капсули