Caffe Borbone® Dolce Gusto® RED Компатабилни капсули 16/1 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Со силен вкус, е совршено кафе за да си дадете тресок на виталност

Meшавина од 100% робуста

Пакетче од 16 капсули.

Компатибилни на Dolce Gusto Кафематите.