ITALIAN COFFEE® Компатабилни капсули ТОПЛО ЧОКОЛАДО (16) 209.00 ден Save:71.00 ден(25%) (со ДДВ)
Опис

Набрзина направете вкусно топло чоколадо на италијански начин. Супер за возрасни, ги прави и децата многу задоволни!

Пакетче од 16 капсули.