Lavazza® Crema e gusto FORTE Aluminum – Nespresso® 80/1 1,740.00 ден (со ДДВ)
Опис

Бразилската арабика и измиените зрна Робуста ја даваат природна цврстина и силното кафе со полно тело.Јако и кремасто кафе совршено за кратко еспресо.

Компатибилен со домашните машини на Неспресо Пакет од 80 капсули