NESCAFE® Dolce Gusto® NAPOLI Компатабилни капсули 90/1 1,590.00 ден (со ДДВ)
Опис

Со силен вкус, е совршено кафе за да си дадете тресок на виталност

Пакетче од 90 капсули. По промотивна Цена од 17 ден по капсула.

Компатибилни на Dolce Gusto Кафематите.