Lavazza® Crema e gusto CLASSICO – A Modo Mio® 54/1 899.00 ден (со ДДВ)
Опис

Од средбата помеѓу бразилска Арабика и африканска и азиска робуста, полно тело и ароматично еспресо засилено со слатки и чоколадни ноти, малку зачинети. Апсолутно вкусно.

Компатибилен со домашните машини на A Modo Mio Пакет од 54 капсули