Illy® Y3.3 iperEspresso® Espresso Machine – BLACK + 14 iperEspresso® капсули 5,990.00 ден Save:2,005.00 ден(25%) (со ДДВ)
Опис
Почувствувајте мек вкус на еспресо или богата шолја кафе, подготвена од оваа елегантна, компактна и мимималистичка машина за iperEspresso капсули и кафе. Одличен додаток на секоја кујна.
За повеќе информации посетете ја оваа страна

Можеби ќе ви се допадне