Diemme Caffe® – Bianco Decaffeinato (Ground) 250g 339.00 ден (со ДДВ)
Опис

Мешавина на најдобрите ароми на арабика, кремаста и со интензивен вкус. Со својот карактер наликува на Diemme Miscela blu, но во него ќе најдете помалку цветни ароми и добро дефиниран традиционален вкус. Ова е мелено декаф совршено за љубители на најдоброто безкофеинско кафе.