Illy® Monodose® – Classico ESE (18) патрони 380.00 ден (со ДДВ)
Опис

Сладок и избалансиран вкус подобрен со прекрасни ноти на карамела, чоколадо и суптилни цветни ноти.Хартиени патрони ,спакувани индивидуално, обезбедувајќи ви совршена шоља кремасто еспресо во секое време.

Можеби ќе ви се допадне