Illy® iperEspresso® Капсули Decaffeinated Classico (18) 599.00 ден (со ДДВ)
Опис

Безкофеинско еспресо Illy Decaffeinated Classico има сладок вкус, со ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин.