Diemme Caffe® – Miscela Blu (Ground) 250g 339.00 ден (со ДДВ)
Опис

100% мешавина од арабика, кремаста и со интензивен вкус. Со својот карактер наликува на Diemme Miscela BLU, но во него ќе најдете помалку цветни ароми и добро дефиниран традиционален вкус. Ова е мелено кафе совршено за еспресо или турско кафе.