Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Nero Barocco (10) 129.00 ден (со ДДВ)
Опис

Силно, печено кафе со богати ноти на златен крем што  дава пријатна густина на структурата. (Барокна црна арома)

За љубителите на силно потпечено кафе.