Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули IRISH COFFEE (10) 139.00 ден (со ДДВ)
Опис

Ирското кафе е со лесена крема и благ завршеток со ноти на бадеми, останува на вас да изберете дали сакате да го придружувате со виски.