Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Crema Soave (10) 129.00 ден (со ДДВ)
Опис

Tre Venezie Crema Soave капсули компатибилни на Nespresso® кафемат

Ноти на чоколадо и житни култури ја прават оваа уникатна мешавина, совршено избалансирана за неговиот нежен вкус.

Совршено италијанско кафе за да го започнете утрото.