Tre Venezie Nespresso® Компатабилни капсули Arabica San Marko (10) 129.00 ден (со ДДВ)
Опис

Tre Venezie Arabica San Marko е мешавина од елеганција и раскошна, совршена комбинација помеѓу прекрасната киселост, типична за зрната Арабика и хармонична симфонија на ароми.

Резултатот е многу ароматичен, нотите на темно чоколадо и агруми излегуваат синусно … резултатот е кафе со полн и привлечен вкус.