Tre Venezie ESE pods Arabica San Marco (100) 1,190.00 ден (со ДДВ)
Опис

Tre Venezie ESE pods Arabica San Marco (100) хартиени патрони.

Компатибилни на сите ESE машинки.

100% арабика со совршена мека крема.

100 патрони посебно спакувани (вакумирани) во секој пакет

Можеби ќе ви се допадне