Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули San Marco Arabica (16) 219.00 ден (со ДДВ)
Опис

Tre Venezie Arabica San Marko е мешавина од елеганција и раскошна, совршена комбинација помеѓу прекрасната киселост, типична за зрната Арабика и хармонична симфонија на ароми.

Резултатот е многу ароматичен, нотите на темно чоколадо и агруми во Пакетче од 16 капсули компатибилни за Dolce Gusto Кафематите.