Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули IRISH COFFEE (16) 280.00 ден (со ДДВ)
Опис

Ирското кафе е со лесен крем , останува на вас да изберете дали сакате да го придружувате со виски.

КАФЕТО НЕ СОДРЖИ АЛКОХОЛ.

Пакетче од 16 капсули.