Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Crema Soave (16) 219.00 ден (со ДДВ)
Опис

Tre Venezie Crema Soave е бленд на кафе за екстра крема, совршено за кратко,средно и долго еспресо.

Ноти на чоколадо и житни култури ја прават оваа уникатна мешавина, совршено избалансиран вкус.

Совршено италијанско кафе за да го започнете утротo

Пакетче од 16 капсули компатибилни за Dolce Gusto Кафематите.