Nespresso® Inissia Black + 14 Nespresso® Капсули 6,490.00 ден (со ДДВ)
Опис

Зачекори во светот на задоволството на кафето Nespresso благо на новата машина Inissia. Ултра-компактна машина за кафе што нуди комбинација на иновативна технологија и модерен дизајн – достапна во црна боја.

На машинската гаранција 1 година

Висина: 32,1 cm
Отстранлива вода за вода: 0,7 литри
Капацитет на употреба контенер со капсула: 11
Преклопен плех за чаша Latte Macchiato или еспресо
Должина на кабел: 0,8 метри
Гаранција: 1 година

Притисок : 19 бари

Автоматско исклучување по 9 мин. 9 мин Функција за автоматска подготвеност по 30 минути Режим на заштеда на енергија

Можеби ќе ви се допадне