NESCAFE® Dolce Gusto® CORTADO Компатабилни капсули 90/1 1,670.00 ден (со ДДВ)
Опис

 

Пакетче од 90 капсули. По промотивна Цена од 18 ден по капсула.

Компатибилни на Dolce Gusto Кафематите.