Lavazza® ROSSA Aluminium Nespresso® Компатибилни капсули (10) 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Lavazza Rossa капсулите се висококвалитетно еспресо со добро заоблен вкус и ноти на суво овошје, лешници и чоколадо. Lavazza Qualità Rossa е мешавина на зрна од Арабика и Робуста, од Африка и Централна/Јужна Америка кои се мелени и затворени во алуминиумски капсули за да можете да уживате во класично италијанско еспресо.

Компатибилен со домашните машини на Неспресо