Lavazza® RISTRETTO Aluminium Nespresso® Компатибилни капсули (10) 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Lavazza Ristretto капсулите за Nespresso® содржат кафе Арабика од Централна и Јужна Америка и допир на Робуста од Југоисточна Азија. Ова е јак бленд со ноти на карамела и чоколада.Совршен за кратко еспресо.