Lavazza® RICCO Aluminium Nespresso® Компатибилни капсули (10) 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Совршена рамнотежа помеѓу сладоста и интензитетот, благодарение на примеси на чоколадо и дрво. Уживајте во кремстаста на Crema e Gusto и откријте колку може да биде пријатно да го започнете денот.

Компатибилен со домашните машини на Неспресо