Lavazza® ORO Aluminium Nespresso® Компатибилни капсули (10) 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Уживајте во совршената симфонија на најдобрите зрна на Lavazza ,кафе од Арабика збогатени со овошни и цветни ноти. Сето ова е Qualità Oro, вистинската суштина на елеганцијата.

Компатибилен со домашните машини на Неспресо