Lavazza® Intenso Dolce Gusto® Compatible капсули (16) 335.00 ден (со ДДВ)
Опис

Најдобрите кафиња Арабика од плантажите во Централна и Јужна Америка ги исполнуваат силните ноти на Робуста во совршен спој
Темното печење му дава тело и силни ноти на карамела. Нека ве освои Интензивно еспресо, полно со личност и вкус
Арабика и Робуста, темно печени, висок интензитет (9)