Lavazza® GRAN ESPRESSO – ESE Патрони® 150/1 1,799.00 ден (со ДДВ)
Опис

Кремасто еспресо со интензивна арома со пријатни ноти чоколадо. Посебна мешавина од африкански, азиски и јужноамерикански плантажи.

Компатибилен со домашните машини на ESSE Пакет од 150 капсули