Lavazza® FORTE Aluminium Nespresso® Компатибилни капсули (10) 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Бразилската арабика и измиените зрна Робуста ја даваат природна цврстина и силното кафе со полно тело.Јако и кремасто кафе совршено за кратко еспресо.

Компатибилен со домашните машини на Неспресо