Lavazza® DECAF Aluminium Nespresso® Компатибилни капсули (10) 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Совршениот баланс на силата и леснотијата доаѓа во вашиот дом со автентичен вкус.Во ова кафе кофеинот е екстрактиран природно.Кафето е БЕЗКОФЕИНСКО.

Компатибилен со домашните машини на Неспресо