Lavazza® Cremoso Dolce Gusto® Compatible капсули (16) 335.00 ден (со ДДВ)
Опис

Кафе од арабика од Централна и Јужна Америка и азиски кафе „Робуста“ стручно измешани од „Лаваца“ создаваат вистинско еспресо со силен и полно тело букет
Процесот на печење му дава вкусен вкус на чоколадо и суво овошје
Арабика и Робуста, средно печење, среден интензитет (7)