Lavazza® VIGOROSO – LAVAZZA BLUE® 100/1 1,890.00 ден (со ДДВ)
Опис

Уживајте во овој спој на Арабика и Робуста со темното печење што ја карактеризира италијанската традиција. Слатка и карамелизирана шолја кафе со интензивен вкус, долготраен крем и долготраен вкус.

Компатибилен со домашните машини на LAVAZZA BLUE Пакет од 100 капсули