Kimbo® DECAF – ESSE Патрони® 15/1 229.00 ден (со ДДВ)
Опис

Интензивно кремасто кафе без кофеин со продорен мирис.

Компатибилен со домашните машини на ESSE кафемати.Пакет од 15 хартиени патрони