ITALIAN COFFEE SENSEO Компатибилни патрони CREMOSO 18box 280.00 ден (со ДДВ)
Опис

Слатка, избалансирана мешавина со средна текстура. Неговата арома и нежна киселост се спојуваат во рамнотежа на сензации што доведува до ноти на лешници и сушено овошје.
– кафе арабика 70% / робуста 30%