ITALIAN COFFEE® Nespresso® RISTRETTO Компатабилни капсули 10/1 129.00 ден (со ДДВ)
Опис

Интензивно ароматично и кафе со силен вкус што ќе ги воодушеви вашите сетила и ќе ве остави да сакате повеќе.
Зрна директно од Ангола.
100% мешавина од кафе Робуста.

Пакетче од 10 капсули.