ITALIAN COFFEE® Nespresso® INFINITY 100% ARABICA Colombia Компатабилни капсули 10/1 169.00 ден (со ДДВ)
Опис

Единечно потекло со избалансирани и цитрусни подтонови со примеси на карамела и жолто овошје.
Експертски берено Колумбиско кафе.
100% мешавина од кафе Арабика.

За Љубители на “Specialty” кафе

Пакетче од 10 капсули.