ITALIAN COFFEE® Nespresso® CREMOSO Компатабилни капсули 10/1 129.00 ден (со ДДВ)
Опис

Топло, пријатно, интензивно и кремасто кафе кое ќе ги воодушеви вашите сетила и ќе ве натера да сакате повеќе.
Секојдневно задоволство печено во Италија со нежен афтертејст.
Мешавина од 40% Арабика 60% Робуста кафе.

Пакетче од 10 капсули.