ITALIAN COFFEE® Dolce Gusto® RISTRETTO Компатабилни капсули 16/1 (Копирај) 219.00 ден (со ДДВ)
Опис

Интензивно ароматично и кафе со силен вкус што ќе ги воодушеви вашите сетила и ќе ве остави да сакате повеќе.
Зрна директно од Ангола.
100% мешавина од кафе Робуста.

Пакетче од 16 капсули.