ITALIAN COFFEE® Dolce Gusto® 100% ARABICA Компатабилни капсули 16/1 219.00 ден (со ДДВ)
Опис

Мек и прекрасен вкус кој ќе ги воодушеви вашите сетила и ќе ве остави да сакате повеќе.
Стручно набавени од Бразил, Колумбија и Хондурас.
100% мешавина од кафе Арабика.

Пакетче од 16 капсули.