Illy® Nespresso® Компатибилни капсули Intenso (10) 319.00 ден (со ДДВ)
Опис

Espresso Illy Intenso е за вистински љубители на кафе. Има пријатен робустен вкус, со топли ноти на какао и суво овошје. Овие капсули се за Nespresso кафемати.