Illy® Mелено DECAF 250g 540.00 ден (со ДДВ)
Опис

Богато и избалансирано со ноти од карамела, illy мелено Espresso Classico DECAF е фино меленo за да обезбеди оптимална доза еспресо машини.

Кафето е БЕЗКОФЕИНСКО. 250 гр