Illy® iperEspresso® Капсули Guatemala (18) 599.00 ден (со ДДВ)
Опис

Секој избор на Арабика има своја уникатна температура на печење и времетраење за да ја истакне аромата и вкусот на зрното. Гватемала има јак вкус, со ноти на чоколадо.