Illy® iperEspresso® Капсули Columbia (18) 599.00 ден (со ДДВ)
Опис

Колумбија – Среден интензитет
Нежен, избалансиран вкус со ноти на агруми.

Според многумина најреткиот и најдобар бленд на illy®