Diemme® Miscela Oro Зрно – 1KG 1,790.00 ден (со ДДВ)
Опис

Caffè Diemme “Miscela Oro” е кафе кое што има пријатна арома на чоколадо и суво овошје, долготраен вкус со ноти на мед.