Caffe Borbone® BLUE ESSE компатибилни Патрони 50/1 699.00 ден (со ДДВ)
Опис

BLUE: избалансирано и со полно тело ,кремасто еспресо.

Само со капсулите компатибилни со Respresso Blue Blend можете да уживате во кафе кое изразува совршена рамнотежа помеѓу телото, интензитетот и сладоста.

Компатибилни со домашните машини на ESE 44mm Пакет од 50 патрони